Het vriendelijk ontvangen van gasten in een schone en opgeruimde bakkerij is een belangrijk begin. Ben jij daarnaast verzot op koken? Dan is deze functie zeker iets voor jou! Je bereidt de lekkerste verse broodjes, warme snacks en drankjes en presenteert het assortiment op een overzichtelijke en nette wijze. Tenslotte, is alleen werken niet zo jouw ding? Niet getreurd, je werkt namelijk samen met een team van collega’s!

Wil jij nog even een duidelijk overzicht van jouw toekomstige werkzaamheden en ben je benieuwd naar wat voor iemand wij zoeken? Kijk dan onderaan deze pagina.

Nathalie, Bakkerijmedewerker Deli2go

Bij Shell-station Tienbaan
Nathalie preparing bakery items at Deli2Go store

Lachebekje Nathalie (41) werkt al vijftien jaar op het Limburgse servicestation. Enthousiast vertelt ze over doorpakken en gezellige praatjes.

“Ik werk als bakkerijmedewerker bij onze deli2go. Ik bak het brood af, smeer de broodjes, zet koffie en verkoop dat aan onze gasten. Het leukste aan mijn baan is het contact met mensen. Iemand die een broodje komt halen, heeft meestal iets meer tijd dan een gast die alleen komt tanken. Gezellig vind ik dat.

Ik ontmoet zoveel verschillende mensen. Bij ons komt de hele wereld. Veel vrachtwagenchauffeurs uit Oost-Europa bijvoorbeeld, een taxichauffeur uit Iran en bussen vol Chinezen. Dan is het doorpakken hoor. Een bus waar vijftig mensen uitstappen, daar ben je nooit op voorbereid. Vaak is er ook een taalbarrière. Dan ga ik tekenen en zo komen we er meestal wel uit.

We krijgen veel trainingen. Vaak zijn dat onlinecursussen. Lekker in mijn eigen tempo. Fijn is dat. De trainingen bestaan uit een stuk theorie, praktijkvoorbeelden en een toets. Ik leer er veel van.

Ons station is 24 uur per dag open. Tegenwoordig werk ik altijd in de ochtend maar vroeger heb ik vaak nachtdiensten gedraaid. Ik ontmoette er mijn man. Hij deed grenscontroles voor de Koninklijke Marechaussee. In de nacht kregen hij en zijn collega’s altijd een kopje koffie van me. Hij kwam steeds vaker tanken. Meestal kleine beetjes. Later vertelde hij me dat hij dan eerst keek of hij mijn autootje zag staan. We zijn nu al dertien jaar samen.”

Wat ga je doen?

 • Je ontvangt en adviseert onze gasten op een vriendelijke wijze. 
 • Je bereidt de lekkerste verse broodjes, warme snacks en drankjes.
 • Je werkt nauwkeurig volgens voorgeschreven (veiligheids)procedures en richtlijnen.
 • Je zorgt voor een schone en opgeruimde bakkerij. Het assortiment presenteer je op een overzichtelijke en aantrekkelijke wijze.
 • Je zorgt er voor dat jij en je colléga’s succesvol samenwerken.

Wie zoeken wij?

 • Werkervaring: ervaring in de horeca is een pré, maar niet een vereiste. 
 • Taal: Je spreekt vloeiend Nederlands. Engels is een pré aangezien je vaak werkt met internationale klanten. 
 • Gastvrijheid zit in je bloed. Je voelt aan wat onze gasten willen en doet meer dan ze verwachten. Je probeert elke klant met een glimlach de deur uit te laten lopen. 
 • Je bent flexibel. Sommige Shell-stations zijn 24 uur per dag geopend. Wisselende diensten zijn voor jou geen probleem.
 • Je bent zelfstandig. Zeker op kleinere Shell-stations moet je individueel kunnen werken. Dit betekent dat je soms verantwoordelijk bent voor het hele station. 
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Je zorgt dat de bakkerij schoon is en er aantrekkelijk uitziet voor de klant. Hiernaast zorg je er voor dat het volledige proces, veilig wordt uitgevoerd.

Werken op Shell stations

Neem een kijkje op een van onze Shell stations en ervaar welke mogelijkheden er zijn! 

Heb jij het in je?

Ben jij gastvrij, flexibel en stressbestendig? Zie jij in een oogopslag wie wel wat hulp kan gebruiken? Heb jij het in je om op een Shell-station te werken? Doe de test!