Op de deli2go-bakkerij van het Shell-station ben jij ons gezicht. Jij bent de eerste die onze gasten zien. Zie jij jouw klanten ook liever als gasten? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega!

We bieden je afwisselend en zelfstandig werk, waarbij gastvrijheid centraal staat. Je krijgt een uitgebreid intern opleidingstraject op het Shell-station zelf en bijvoorbeeld ook via de Shell Academy.

Nathalie, Bakkerijmedewerker Deli2go

Bij Shell-station Tienbaan
Nathalie preparing bakery items at Deli2Go store

Lachebekje Nathalie (41) werkt al vijftien jaar op het Limburgse servicestation. Enthousiast vertelt ze over doorpakken en gezellige praatjes.

“Ik werk als bakkerijmedewerker bij onze deli2go. Ik bak het brood af, smeer de broodjes, zet koffie en verkoop dat aan onze gasten. Het leukste aan mijn baan is het contact met mensen. Iemand die een broodje komt halen, heeft meestal iets meer tijd dan een gast die alleen komt tanken. Gezellig vind ik dat.

Ik ontmoet zoveel verschillende mensen. Bij ons komt de hele wereld. Veel vrachtwagenchauffeurs uit Oost-Europa bijvoorbeeld, een taxichauffeur uit Iran en bussen vol Chinezen. Dan is het doorpakken hoor. Een bus waar vijftig mensen uitstappen, daar ben je nooit op voorbereid. Vaak is er ook een taalbarrière. Dan ga ik tekenen en zo komen we er meestal wel uit.

We krijgen veel trainingen. Vaak zijn dat onlinecursussen. Lekker in mijn eigen tempo. Fijn is dat. De trainingen bestaan uit een stuk theorie, praktijkvoorbeelden en een toets. Ik leer er veel van.

Ons station is 24 uur per dag open. Tegenwoordig werk ik altijd in de ochtend maar vroeger heb ik vaak nachtdiensten gedraaid. Ik ontmoette er mijn man. Hij deed grenscontroles voor de Koninklijke Marechaussee. In de nacht kregen hij en zijn collega’s altijd een kopje koffie van me. Hij kwam steeds vaker tanken. Meestal kleine beetjes. Later vertelde hij me dat hij dan eerst keek of hij mijn autootje zag staan. We zijn nu al dertien jaar samen.”

Wat ga je doen?

 • Je ontvangt en adviseert onze gasten op vriendelijke wijze. Je voelt aan wat ze graag zouden willen eten en drinken.
 • Je bereidt de lekkerste verse broodjes, warme snacks en drankjes.
 • Je werkt nauwkeurig volgens voorgeschreven (veiligheids)procedures en richtlijnen.
 • Je zorgt voor een schone en opgeruimde bakkerij. Het assortiment presenteer je op een overzichtelijke en nette manier.
 • Je werkt samen met een team van collega’s.

Wie zoeken wij?

 • Werkervaring: enige ervaring in de horeca is een voordeel.
 • Taal: Je spreekt vloeiend Nederlands. Engels is ook handig voor onze buitenlandse gasten.
 • Gastvrijheid zit in je bloed. Je voelt aan wat onze gasten willen en doet meer dan ze verwachten. Je vindt het een sport onze gasten blijer de deur uit te laten gaan dan ze kwamen.
 • Je bent stressbestendig. Op een Shell-station is iedereen van harte welkom. Tijdens de spitsuren in de ochtend en middag kan het best druk zijn. Deze drukte en afwisseling geven jou juist energie.
 • Je bent flexibel. Sommige Shell-stations zijn 24 uur per dag geopend. Wisselende diensten zijn voor jou geen probleem.
 • Je vindt het leuk om in een team te werken met collega’s.
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Binnen de bakkerij ben jij verantwoordelijk voor het controleren en uitvoeren van de procedures en richtlijnen van de voedselveiligheid.