Jouw gastvrijheid staat centraal! Het vriendelijk en proactief ontvangen van de gast en hem of haar vervolgens helpen aan de kassa is van groots belang. Ben jij bovendien een ster in de keuken? Dan is deze functie ook zeker iets voor jou! Je bereidt namelijk ook de lekkerste verse broodjes, warme snacks en drankjes. Daarbij is het bovendien ook jouw verantwoordelijkheid om te zorgen voor een schoon en opgeruimd deli by Shell-station (zowel binnen als buiten) en help je met het inrichten, presenteren en bijhouden van de deli by Shell-Shop. Werk jij tenslotte liever met anderen samen? Maak je geen zorgen, je komt namelijk te werken in een klein team!

Wil jij nog even een duidelijk overzicht van jouw toekomstige werkzaamheden en ben je benieuwd naar wat voor iemand wij zoeken? Kijk dan onderaan deze pagina.

MO, medewerker DELIBYSHELL

In Rijswijk
Shell employee Mo preparing sandwich

Wat voor Mo (22) begon als bijbaan is nu een carrière met opleidingstraject. Mo vertelt over carrièreperspectief en omgaan met gasten.

“Gasten komen voor meer dan brandstof. Ze willen een gezond broodje, een smoothie of een gezellig gesprek. Ik voel me echt gastheer. Ik ontvang onze gasten in de winkel, loop met ze mee wanneer ze vragen hebben en geef uitleg over onze producten.

Iedere dienst begint met een bespreking met collega’s. Wat gaan we doen vandaag. Wie doet wat. Het ene moment sta ik in de bakkerij waar ik broden afbak en zorg voor een goede presentatie van onze versproducten. Het andere moment sta ik buiten bij de wasstraat of binnen in het shopgedeelte. Iedere dag is anders. Je bent continu bezig. Die acht uurtjes zijn echt zo voorbij.

Ik wil graag stationsmanager worden. Samen met mijn leidinggevende hebben we een ontwikkelingsplan opgesteld. Zo voer ik extra taken uit, voorraadbeheer bijvoorbeeld. Binnenkort start ik met een nieuwe opleiding aan de Shell Academy. Cursussen aan de Shell Academy zijn erg leerzaam. Ik heb er al veel gehad: over gastvrijheid, voedselveiligheid en werken in de bakkerij bijvoorbeeld. Tijdens het opleidingstraject krijg ik eens per maand les. Zo word ik klaargestoomd om als bedrijfsleider aan de slag te gaan. Mijn vader achterna, die werkt al jaren als stationsmanager op een Shell-station.

Ik voel me verantwoordelijk voor onze gasten. Ik pas me aan en ga met iedere gast anders om. Bij oudere mensen ben ik extra beleefd en behulpzaam. Bij jongeren praat ik eerder zoals ik dat ook met een vriend zou doen. Ook het multiculturele vind ik leuk. Ik probeer gasten in hun eigen taal te groeten: Nederlands, Turks, Marokkaans, Surinaams of plat Haags. Dan is het ijs meteen gebroken. Soms zijn gasten zo blij met onze service dat ze nog een mailtje nasturen om te bedanken. Is nergens voor nodig natuurlijk, maar leuk is het wel.”

Wat ga je doen?

 • Je ontvangt en adviseert onze gasten op een vriendelijke en proactieve wijze.
 • Je bereidt de lekkerste verse broodjes, warme snacks en drankjes.
 • De kassahandelingen verricht je met een vriendelijke glimlach.
 • Je zorgt voor een schoon en opgeruimd DelibyShell-station - zowel binnen als buiten.
 • Je helpt met het inrichten, presenteren en bijhouden van de DelibyShell-shop.
 • Je werkt nauwkeurig volgens voorgeschreven (veiligheids)procedures en richtlijnen.
 • Je werkt samen in een klein team.

Wie zoeken wij?

 • Werkervaring: ervaring in de horeca is een pré, maar niet een vereiste. 
 • Taal: Je spreekt vloeiend Nederlands. Engels is een pré aangezien je vaak werkt met internationale klanten. 
 • Gastvrijheid zit in je bloed. Je voelt aan wat onze gasten willen en doet meer dan ze verwachten. Je probeert elke klant met een glimlach de deur uit te laten lopen. 
 • Je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Je kunt goed inschatten waar je nodig bent.
 • Je bent flexibel en hebt geen 9-tot-5-mentaliteit. Sommige Shell-stations zijn 24 uur per dag geopend. Wisselende diensten zijn voor jou geen probleem.
 • Je vindt het leuk om in teamverband te werken. 
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Binnen DelibyShell ben jij verantwoordelijk voor het controleren en uitvoeren van de procedures en richtlijnen ten behoeve van de voedselveiligheid.

Werken op Shell stations

Neem een kijkje op een van onze Shell stations en ervaar welke mogelijkheden er zijn! 

Heb jij het in je?

Ben jij gastvrij, flexibel en stressbestendig? Zie jij in een oogopslag wie wel wat hulp kan gebruiken? Heb jij het in je om op een Shell-station te werken? Doe de test!