Bij DelibyShell ben jij ons gezicht. Jij bent de eerste die onze gasten zien. Zie jij jouw klanten ook liever als gasten? Dan ben jij misschien onze nieuwe collega!

We bieden je een zeer afwisselende en zelfstandige baan. Voordat je aan de slag gaat bij DelibyShell krijg je een uitgebreide training - zowel on-the-job bij het servicestation als bij de Shell Academy.

MO, GASTHEER DELIBYSHELL

In Rijswijk
Shell employee Mo preparing sandwich

Wat voor Mo (22) begon als bijbaan is nu een carrière met opleidingstraject. Mo vertelt over carrièreperspectief en omgaan met gasten.

“Gasten komen voor meer dan brandstof. Ze willen een gezond broodje, een smoothie of een gezellig gesprek. Ik voel me echt gastheer. Ik ontvang onze gasten in de winkel, loop met ze mee wanneer ze vragen hebben en geef uitleg over onze producten.

Iedere dienst begint met een bespreking met collega’s. Wat gaan we doen vandaag. Wie doet wat. Het ene moment sta ik in de bakkerij waar ik broden afbak en zorg voor een goede presentatie van onze versproducten. Het andere moment sta ik buiten bij de wasstraat of binnen in het shopgedeelte. Iedere dag is anders. Je bent continu bezig. Die acht uurtjes zijn echt zo voorbij.

Ik wil graag stationsmanager worden. Samen met mijn leidinggevende hebben we een ontwikkelingsplan opgesteld. Zo voer ik extra taken uit, voorraadbeheer bijvoorbeeld. Binnenkort start ik met een nieuwe opleiding aan de Shell Academy. Cursussen aan de Shell Academy zijn erg leerzaam. Ik heb er al veel gehad: over gastvrijheid, voedselveiligheid en werken in de bakkerij bijvoorbeeld. Tijdens het opleidingstraject krijg ik eens per maand les. Zo word ik klaargestoomd om als bedrijfsleider aan de slag te gaan. Mijn vader achterna, die werkt al jaren als stationsmanager op een Shell-station.

Ik voel me verantwoordelijk voor onze gasten. Ik pas me aan en ga met iedere gast anders om. Bij oudere mensen ben ik extra beleefd en behulpzaam. Bij jongeren praat ik eerder zoals ik dat ook met een vriend zou doen. Ook het multiculturele vind ik leuk. Ik probeer gasten in hun eigen taal te groeten: Nederlands, Turks, Marokkaans, Surinaams of plat Haags. Dan is het ijs meteen gebroken. Soms zijn gasten zo blij met onze service dat ze nog een mailtje nasturen om te bedanken. Is nergens voor nodig natuurlijk, maar leuk is het wel.”

Wat ga je doen?

 • Je ontvangt en adviseert onze gasten op een vriendelijke en proactieve wijze.
 • Je bereidt de lekkerste verse broodjes, warme snacks en drankjes.
 • De kassahandelingen verricht je met een vriendelijke glimlach.
 • Je zorgt voor een schoon en opgeruimd DelibyShell-station - zowel binnen als buiten.
 • Je helpt met het inrichten, presenteren en bijhouden van de DelibyShell-shop.
 • Je werkt nauwkeurig volgens voorgeschreven (veiligheids)procedures en richtlijnen.
 • Je werkt samen in een klein team.

Wie zoeken wij?

 • Werkervaring: enige ervaring in de horeca is een voordeel.
 • Taal: Je spreekt vloeiend Nederlands. Engels is ook handig voor onze buitenlandse gasten.
 • Gastvrijheid zit in je bloed. Je voelt aan wat onze gasten willen en doet meer dan ze verwachten. Je vindt het een sport onze gasten blijer de deur uit te laten gaan dan ze kwamen.
 • Je kunt snel schakelen tussen heel verschillende werkzaamheden. Je kunt goed inschatten waar je nodig bent.
 • Je hebt aan een half woord genoeg.
 • Je bent flexibel en hebt geen 9-tot-5-mentaliteit. Sommige Shell-stations zijn 24 uur per dag geopend. Wisselende diensten zijn voor jou geen probleem.
 • Je vindt het leuk om in een team te werken met collega’s.
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel. Binnen DelibyShell ben jij verantwoordelijk voor het controleren en uitvoeren van de procedures en richtlijnen ten behoeve van de voedselveiligheid.