Ook in Nederland is Shell marktleider. Naast benzine, diesel en smeermiddelen kunnen onze gasten er namelijk ook terecht voor lekkere broodjes, snacks, goede koffie en schone toiletten. En voor een praatje natuurlijk. Gastvrijheid is belangrijk op al onze stations. Dagelijks verwelkomen we duizenden gasten: jong, oud, man, vrouw. Sommigen gehaast, anderen relaxed. De een in driedelig kostuum, de ander in voetbaltenue. Op de Shell-stations is iedereen van harte welkom.

Op het eerste gezicht ziet een Shell-station er altijd ongeveer hetzelfde uit. En toch zijn er verschillen. Aan de snelwegen staan de grote tankstations waar je in teamverband werkt. Naast de gastheer of gastvrouw werken hier bijvoorbeeld ook mensen in de deli2go-bakkerij of bij koffiemaker Starbucks. De kleinere bemande stations staan vaak aan de rand van het dorp. Als gastheer of gastvrouw run je hier jouw eigen servicestation. Shell heeft ook een groot aantal onbemande stations, te herkennen aan het Shell express-logo.

Retailers En Dealers

Een Shell-dealer is een zelfstandig ondernemer met een of meerdere verkooppunten die het Shell-merk dragen. Naast dealers heeft Shell ook een aantal eigen verkooppunten. Deze worden gerund door retailers. Retailers zijn altijd verantwoordelijk voor meerdere stations.

Als gast merk je geen verschil; voor medewerkers is het wel belangrijk. Je treedt namelijk in dienst bij de retailer of dealer. Je bent dus niet direct in dienst bij Shell. Onze dealers en retailers hebben ieder hun eigen arbeidsvoorwaarden.

Gastvrijheid

Gasten komen niet alleen bij Shell om te tanken. Goede koffie, lekkere broodjes en schone toiletten zijn steeds vaker een reden om langs te komen. Om het bezoek zo prettig mogelijk te maken, werken we met toonaangevende partners. Welke dat zijn, is afhankelijk van de locatie en de grootte van het station.

Op Het Shell-station Wordt Gewerkt Met Toonaangevende Formules

Starbucks

Edelman - Starbucks - Shell
Starbucks

In 2014 werd bij Shell-station Haarrijn aan de A2 bij Vleuten het eerste Starbucks-snelwegfiliaal van Nederland geopend. Inmiddels is op verschillende Shell-stations Starbucks-koffie te krijgen. Dat kan op een klein aantal stations in het Starbucks-gedeelte van het tankstation en steeds vaker ook via Starbucks On The Go: een zelfbedieningsconcept waarbij gasten zelf goede koffie maken door middel van een Starbucks-automaat.

Wanneer je bij een Shell-retailer met Starbucks-winkel in dienst bent, kun je binnen de Starbucks-formule aan de slag als barista (ook wel bekend als koffie-expert). Een barista is meer dan alleen koffiemaker of verkoper. Door goede service draag je bij aan een fijn tankstationbezoek en weet je gasten aan het station te binden.

Zie functies Starbucks-medewerker

Deli2go

Chef Preparing coffee at Deli2Go
Deli2go

Steeds meer Shell-tankstations hebben een deli2go-bakkerij waar verse broodjes, snacks en dranken worden verkocht. Met uitgangspunten vers, gemak en authentiek helpen de deli2go-medewerkers onze gasten snel de weer weg op.

Op de Shell-stations kun je aan de slag als deli2go-bakkerijmedewerker. Je bakt het brood af, smeert gezonde broodjes en maakt een praatje met de gasten. Gastvrijheid staat voorop. Een leuk contact of goed advies behoort namelijk ook tot het assortiment.

Zie functies deli2go-bakkerijmedewerker

Delibyshell

Chef standing at Deli by Shell store
DelibyShell

Naast de deli2go-formule test Shell momenteel een nieuw winkelconcept: DelibyShell. Deze nieuwe formule biedt gasten een nog uitgebreider versassortiment. We bakken zelfs hele broden in de winkel, zodat we op ieder moment van de dag topkwaliteit kunnen bieden. Daarnaast biedt DelibyShell veel gezonde snacks.

De producten worden aangeboden in een gastvrije omgeving, waarin de gastheer of gastvrouw een belangrijke rol heeft. Je zorgt niet alleen voor het assortiment maar ook voor een fijne klantbeleving.

Zie functies DelibyShell-medewerker

2theloo

person showing formula 2theloo
2theloo

Bij een prettig tankstationbezoek horen natuurlijk schone toiletten. Shell-partner 2theloo heeft een schoon toiletconcept. Bij zo’n zestig Shell-stations is inmiddels een 2theloo-toilet gevestigd. Ook dat hoort bij onze gastvrijheid.

Jij maakt het verschil

De medewerkers van Shell-stations maken het verschil. Daarom vinden we het belangrijk jouw mening te horen.

Jij maakt het verschil