JOHAN, RETAILER

Functie Retailer

Zijn wij op zoek naar jou?

De ondernemers die Shell-stations exploiteren, zoeken nieuwe medewerkers. Heb jij een ware ondernemersgeest en houd je van het runnen van een eigen onderneming? Dan is deze functie zeker iets voor jou. Als retailer geef je leiding aan een aantal stations.

De medewerkers van de Shell-stations in jouw cluster zijn in dienst van jouw onderneming. Je hebt een leidinggevende en coachende rol en je zorgt dat medewerkers het beste uit zichzelf halen. Tenslotte ben jij eindverantwoordelijk voor de financiële resultaten, klanttevredenheid en veiligheid van het cluster.

WAT GA JE DOEN?

  • Als retailer geef je leiding aan een aantal stations. Deze zijn gebundeld in een zogenoemd cluster. Gemiddeld telt een cluster 30 tot 40 medewerkers. De medewerkers in jouw cluster zijn in dienst van jouw onderneming.
  • Hoewel elk Shell-station een eigen stationsmanager heeft, ben je uiteraard verantwoordelijk voor de werknemerstevredenheid in jouw cluster. Je hebt een leidinggevende en coachende rol. Je zorgt dat medewerkers het beste uit zichzelf halen.
  • Je bent eindverantwoordelijk voor de resultaten van jouw stations. Je bent onder andere verantwoordelijk voor de financiële resultaten, klanttevredenheid en veiligheid.

VACATURES

Heb jij het in je om op een Shell-station te werken en zie jij in één oogopslag wie wel wat hulp kan gebruiken? Bekijk dan snel de beschikbare vacatures.

WERKEN OP SHELL-STATIONS

Meer weten over de bedrijfscultuur en ontwikkelingsmogelijkheden bij Shell? Neem een kijkje en ontdek welke mogelijkheden er zijn!