Wie wij zijn bij Shell

WIE ZIJN WIJ BIJ SHELL?

Het gaat bij ons niet enkel om diesel, benzine en smeermiddelen. We zijn véél meer dan dat! We verkopen de lekkerste broodjes, snacks en drankjes en zorgen ervoor dat iedereen zich bij ons welkom voelt.

De topervaring van onze gasten is mogelijk doordat iedere collega voor hen klaarstaat. Bij ons ligt de lat hoog en dat merk je gelijk zodra je binnenkomt.

Gastvrijheid bij Shell

GASTVRIJHEID

Dagelijks bezoeken honderdduizenden gasten onze Shell-stations. Iedereen die bij Shell binnenkomt, is een belangrijke gast. Of ze nu alleen snel een kopje koffie halen of iets lekkers voor het hele gezin, hun ervaring bepaalt of ze met een glimlach op hun gezicht verder reizen.

Daarom staat gastvrijheid bij ons voorop. Een stapje extra zetten, om een klant te kunnen verrassen. Daar doen we het voor!

Variatie en flexibiliteit bij Shell

VARIATIE EN FLEXIBILITEIT

Bij onze stations is geen enkele dag hetzelfde en zit iedere dag weer vol nieuwe ervaringen en klant begroetingen. Houd jij van afwisseling in je werkzaamheden? Dan ben je bij Shell zeker aan het goede adres!

De Shell-stations openen vaak al vroeg en sluiten laat. Hierdoor zit er veel flexibiliteit in de werkuren en kan jij aan de slag op momenten dat het voor jou uitkomt. Dat klinkt goed, toch? 

Ontwikkelingsmogelijkheden bij Shell

ONTWIKKELINGSMOGELIJKHEDEN

Bij Shell nemen we bijleren serieus. Daarom hebben we de Shell Academy opgericht in samenwerking met NCOI, het grootste opleidingsinstituut van Nederland. Zo zorgen we voor cursussen en opleidingen, zodat jij jezelf kan blijven ontwikkelen.

En als je net begint? Dan zetten we in op leren in de praktijk: elke nieuwe medewerker krijgt een uitgebreid introductieprogramma en goede begeleiding, om zonder zorgen een vliegende start te kunnen maken.  

VACATURES

Heb jij het in je om op een Shell-station te werken en zie jij in één oogopslag wie wel wat hulp kan gebruiken? Bekijk dan snel de beschikbare vacatures.

Functies

Benieuwd naar de verschillende werkzaamheden op een Shell- station? Ontdek hier de verschillende functies en mogelijkheden.