MICHAEL, STATIONSMANAGER

BIJ SHELL-STATION WELLERZAND

Functie Stationsmanager

Zijn wij op zoek naar jou?

De ondernemers die Shell-stations exploiteren, zoeken nieuwe medewerkers. Geniet jij ervan om een goede werksfeer te creëren en jouw team te motiveren om alle gasten blij te maken met een lekkere kop koffie of goede service? Dan is deze functie iets voor jou.

Je hebt een leidinggevende rol en coacht en motiveert jouw team om samen het meest gastvrije en succesvolle team van Nederland te zijn. Daarbij heb je de dagelijkse operationele leiding en ben je onder andere verantwoordelijk voor het plaatsen van bestellingen en voor een goede personeelsbezetting. 

WAT GA JE DOEN?

  • Je hebt een leidinggevende rol, creëert een goede werksfeer en coacht, traint en motiveert jouw team om samen een gastvrij en succesvol team te zijn.
  • Je hebt de dagelijkse operationele leiding en bent onder andere verantwoordelijk voor het plaatsen van bestellingen en voor een goede personeelsbezetting.
  • Je kent het Shell-assortiment en kunt aanbevelingen doen aan de gasten.
  • Je vertaalt feedback van gasten in nieuwe (commerciële) kansen.
  • Jij en jouw team werken volgens voorgeschreven (veiligheids)procedures en richtlijnen. Zo zorg je voor een veilige en schone werkomgeving.
  • Je kunt zelf inspringen om waar nodig kassadiensten te draaien.

VACATURES

Heb jij het in je om op een Shell-station te werken en zie jij in één oogopslag wie wel wat hulp kan gebruiken? Bekijk dan snel de beschikbare vacatures.

WERKEN OP SHELL-STATIONS

Meer weten over de bedrijfscultuur en ontwikkelingsmogelijkheden bij Shell? Neem een kijkje en ontdek welke mogelijkheden er zijn!